Mejrupvej 5

7451 Sunds

Meget velholdt svine-/planteavlsvirksomhed med 2200 stipladser.
 
Ejendommen er beliggende knap 10 km. fra Sunds. Til virksomheden hører i alt ca. 100 ha. Jorden fordeler sig med ca. 92 ha. ager og ca. 8 ha. bygningsparcel, vej, læhegn, mm . Jorden er beliggende primært i 2 store reelle stykker tæt på ejendommen og et mindre stykke lidt fra ejendommen med permanent græs. Alt agerjord kan vandes og er meget velegnet til kartoffelproduktion.
 
Ejendommen Mejrupvej 5 består af et yderst velholdt bygningssæt, der omfatter 3 sammenhængende åbne stalde samt en ældre stald, hvor der forefindes 2200 stipladser. Staldene fremstår i røde sten med gardinsider og har en god loftshøjde. Der er god ventilation i staldene og de er indrettet med plastinventa , varme i gulvene og med overdækning. Staldene kan anvendes til FRATS. På ejendommen findes vådfoderingsanlæg med tilhørende maleblandeanlæg. Herudover forefindes gastæt silo og lagerkapacitet i bygningerne, hvor der er god mulighed for opbevaring af afgrøderne. 3 stk . gylletanke med en kapacitet p å hhv. 2.000 m³, 603 m³ og 3000 m³ samt maskinhus, værksted , lagerbygning til opbevaring af korn/kartofler mm. Ejendommen har en miljøtilladelse til 8.700 slagtesvin (34 - 108 kg ).
 
Stort præsentabelt stuehus på hele 238 m2, hvoraf de 90 m2 findes på 1 salen. Boligen er løbende renoveret , og fremstår både indvendig og udvendigt flot og moderne. Stuehuset har en god loftshøjde både i stuen og på 1. salen. Der er kommet helt ny tagkonstruktion på ejendommen. Herudover er der flot terrasse og en parklignende have, hvorfor boligen samlet set fremtræder meget idyllisk.
 
Virksomhedens velarronderede jordtilliggende og de vedligeholdte driftsbygninger gør, at ejendommen har masser af potentiale, og vil kunne give et fornuftig afkast fra dag et. Ejendommen sælges uden besætning, maskiner, beholdninger og leveringsrettigheder til Karup kartoffelmelsfabrik. Hvis køber ønsker det, kan maskiner og leveringsrettigheder tilkøbes.
 
Mejrupvej 5 er en meget præsentabel, veldrevet og velholdt virksomhed.

Kontakt mægler

Jørn Lauritsen

Jørn Lauritsen

Direktør, Ejendomsmægler MDE

Jeg har været ansat i LandboGruppen siden 2017. Jeg har arbejdet som mægler siden år 2000, hvoraf de sidste 14 år har været med salg af produktionslandbrug, skove og liebhaverejendomme. Jeg har arbejdet med finansiering og salg af fast ejendom i ca. 30 år. De første år i pengeinstitut og kreditforening.Jeg er åben, ærlig og vedholdende og vægter faglighed højt i enhver handel. I mit arbejde som mægler er jeg især drevet af kundekontakten og at finde gode løsninger.

M: 23347068 T: 76602132 E: jol@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Jørn Lauritsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning