Aulumvej 14

7550 Sørvad

Ejendommen er en veldrevet økologisk mælkeproduktionsejendom med tilladelse til 180 køer + opdræt.  
 
Til ejendommen hører i alt 52,8 ha, hvoraf de ca. 44 ha er fordelt lige omkring ejendommen. De sidste knap 9 ha er beliggende i et samlet stykke tæt på ejendommen. Jorden er af god bonitet og alle ca. 44 ha omkring ejendommen kan vandes. Der er tilforpagtet ca. 130 ha til ejendommen, hvor størstedelen er på flerårige aftaler.
 
Hele ejendommens mælkeproduktion sker på hovedejendommen Aulumvej 14. Der er i alt ca. 180 sengebokse til køerne. Malkningen foregår i en 2 x 8 Delaval malkestald, som er opgraderet med diverse udstyr bl.a. mælkemåler.  Endvidere findes ny goldkostald/maskinhus samt nyere kalveafdeling. Der er desuden siloanlæg til alt grovfoder. Foran siloanlægget og mellem alle bygningerne er området belagt med asfalt, hvorfor arbejdsforholdene generelt på ejendommen er gode.  Der produceres årligt ca. 9.750 kg. EKM pr. årsko som leveres til Arla. Markdriften varetages primært af en lokal maskinstation, hvorfor de ejede maskiner primært anvendes til fodring m.v.
 
Hele ejendommen fremstår yderst velholdt og præsentabel ude som inde.
 
Aulumvej 14 er en ejendom, hvor man som køber vil kunne producere i fra dag et, og hvor der er et minimalt behov for investeringer.

Kontakt mægler

Jørn Lauritsen

Jørn Lauritsen

Direktør, Ejendomsmægler MDE

Jeg har været ansat i LandboGruppen siden 2017. Jeg har arbejdet som mægler siden år 2000, hvoraf de sidste 14 år har været med salg af produktionslandbrug, skove og liebhaverejendomme. Jeg har arbejdet med finansiering og salg af fast ejendom i ca. 30 år. De første år i pengeinstitut og kreditforening.Jeg er åben, ærlig og vedholdende og vægter faglighed højt i enhver handel. I mit arbejde som mægler er jeg især drevet af kundekontakten og at finde gode løsninger.

M: 23347068 T: 76602132 E: jol@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Jørn Lauritsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning