Jagt- og fritidsejendom med natursmuk beliggenhed

Bredsten Landevej 84, 7323 Give

Petersborg er en 24,6 ha særdeles natursmuk-, jagt- og fritidsejendom beliggende mellem Billund og Give
 
Arealet er velbeliggende dels grovsandet- og lerblandet sandjord ved ejendommen delt af Bredsten Landevej.
 
Arealerne er i særklasse naturskønne med sø, mose og naturarealer, som giver stor mulighed for gode natur-, jagt- og rekreative oplevelser på arealerne.
 
Flot god og solid bolig oprindelig opført i 1977 og løbende ændret med nyt køkken og nyt badeværelse begge med gulvvarme.
 
Boligen står i dag med teglstens facade væg og med eternittag. Boligen er bl.a. Indrettet med entré, hall med trappe til 1. sal, baggang, værelse, flot køkken-alrum, vinkelstue med brændeovn og badeværelse. 1. sal er udnyttet med badeværelse, 4 gode værelser hvorfra der fra gavlværelse er adgang til lukket svalegang. 
 
I tilknytning til boligen er der udestue med pejs, lille overdækket garage og carport.
 
Fra næsten alle steder i boligen er der panoramaudsigt til de natursmukke arealer ved ejendommen.
 
Driftsbygningen består af et godt maskinhus med solceller på taget. Maskinhuset indeholder bl.a. lille værksted, fyrrum og isoleret hobbyrum med poolbord. I tilknytning til maskinhuset er der 2 små garager, som bruges til opbevaring samt åben carport.
 
En ejendom med mange muligheder, som skal ses. 

Kontakt os

Jens Ravn

Jens Ravn

Salg og vurdering

Mobil: 24229900 Telefon: 24229900 / E-mail: jra@landbogruppen.dk

Jeg har arbejdet med salg og vurdering af landbrugs- og fritidsejendomme på landet hos LandboGruppen siden 2014. Derudover har jeg arbejdet med vurdering af de samme ejendomstyper for en realkredit virksomhed i 12 år. I mit virke som landmand, har jeg en god indsigt i landbrugets og landdistrikternes forhold.LandboGruppens slogan er, at VI GØR OS UMAGE og det vil jeg gøre for både mine sælgere og købere. Kend mig på at, jeg GØR MIG UMAGE for dig.

Ansvarlig mægler: Jørn Lauritsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning