Bredstenvej 37

7182 Bredsten

"Hjørnegård" er en økologisk god mælkeproduktionsbedrift på 61,7 ha. Med 75 malkekøer. Ejendommen er beliggende mellem Vejle og Billund ca. 2,5 km vest for Bredsten på kanten af Vejle ådal.

 
Særdeles godt staldanlæg til ca. 75 malkekøer med opdræt. Staldanlægget er meget velfungerende og rationelt indrettet med 1 DeLaval malkerobot. Og med mulighed for gode arbejdsgange, gode lagerfaciliteter til grovfoder og øvrig opbevaring i godt maskinhus.
 
Boligen er særdeles præsentabel, oprindelig opført i 1917 og siden total renoveret og moderniseret af flere gange. Boligen står i dag med pæn beton facadesten og eternittag. Boligen er bl.a. indrettet med baggang, kontor, vaskerum, godt badeværelse, særdeles flot køkken/alrum, 3 stuer og hall med flot trappe, som fører op til loftetagen. I stueetagen er der gulvvarme i flere af rummene. Loftetagen er b.la. udnyttet med særdeles flot badeværelse med gulvvarme og 4 gode værelser. Der er tale om en moderne og rummelig bolig.
 
Arealet er velbeliggende langs Bredstenvej på begge sider af vejen nær ejendommen. Arealet er gode regulære stykker, som drives økologisk. Jorden er fortrinsvis god ler muld.

Kontakt mægler

Jens Ravn

Jens Ravn

Salg og vurdering

Kend mig på at jeg GØR MIG UMAGE for dig.  LandboGruppens slogan er at VI GØR OS UMAGE og det vil jeg gøre for både mine sælgere og købere.Jeg har arbejdet med salg og vurdering af landbrugs- og fritidsejendomme på landet 2,5 år hos LandboGruppen. Derfor inden har jeg arbejdet med vurdering af de samme ejendomstyper for en realkredit virksomhed i 12 år.

M: 2422 9900 T: 24229900 E: jra@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Jørn Lauritsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning