Bredvigvej 9

7400 Herning

Ejendom med 112 ha med plads til ca. 1.400 søer samt produktion af smågrise, beliggende mellem Herning og Holstebro. Ejendommen er tømt for besætning og rengjort i februar 2022

 
En præsentabel ejendom med et godt produktionsapparat til produktion af smågrise. Der har tidligere været lejet stalde til produktionen af  7-30 kg grise. 
 
Til ejendommen er der en særdeles god, rummelig og total renoveret bolig. 
 
Jorden er beliggende godt i forhold til ejendommen, fortrinsvis i gode store marker, som kan vandes. Og en lille bygningsløs ejendom på Bredvigvej 3. Jorden er bortforpagtet og er grovsandet og humus jord ved Storå.
 
Produktionsanlægget er fortrinsvis opført i perioden fra 1995 til 2007 og er løbende godt vedligeholdt og moderniseret.
 
Præsentabel bolig oprindelig opført i 1930 til og ombygget i 1974. Og siden totalt renoveret og moderniseret af flere gange. Boligen står i dag velvedligeholdt med vandskuret-/pudset facadevæg og med eternittag. Boligen er bl.a. indrettet med hall, stor lys stue med pejs, bryggers, badeværelse, køkken-alrum, stue, kontor, gang og toilet. Loftetagen er udnyttet med 2 værelser og stue. Boligen er sammenbygget med BBR bygning nr. 5. Der er tillige registreret 122 m² Boligareal i BBR bygningen nr. 5, som er indrettet med 3 værelser og badeværelse over garage/lager, som er registreret som erhvervsareal.

Kontakt mægler

Jens Ravn

Jens Ravn

Salg og vurdering

Kend mig på at jeg GØR MIG UMAGE for dig.  LandboGruppens slogan er at VI GØR OS UMAGE og det vil jeg gøre for både mine sælgere og købere.Jeg har arbejdet med salg og vurdering af landbrugs- og fritidsejendomme på landet 2,5 år hos LandboGruppen. Derfor inden har jeg arbejdet med vurdering af de samme ejendomstyper for en realkredit virksomhed i 12 år.

M: 2422 9900 T: 24229900 E: jra@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Jørn Lauritsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning