Ejendom med 113 ha og 1.400 søer samt produktion af smågrise, beliggende mellem Herning og Holstebro.

Bredvigvej 9, 7400 Herning

En præsentabel ejendom med et godt produktionsapparat med produktion af smågrise. Produktionen af  7-30 kg grise forgår i lejet stald. 
 
Til ejendommen er der en særdeles god, rummelig og total renoveret bolig. 
 
Jorden er beliggende godt i forhold til ejendommen, fortrinsvis i gode store marker, som kan vandes. Og en lille bygningsløs ejendom på Bredvigvej 3, som skal udstykkes. Jorden er bortforpagtet og er grovsandet og humus jord ved Storå.
 
Produktionsanlægget er fortrinsvis opført i perioden fra 1995 til 2007 og er løbende godt vedligeholdt og moderniseret.
 
Præsentabel bolig oprindelig opført i 1930 til og ombygget i 1974. Og siden totalt renoveret og moderniseret af flere gange. Boligen står i dag velvedligeholdt med vandskuret-/pudset facadevæg og med eternittag. Boligen er bl.a. indrettet med hall, stor lys stue med pejs, bryggers, badeværelse, køkken-alrum, stue, kontor, gang og toilet. Loftetagen er udnyttet med 2 værelser og stue. Boligen er sammenbygget med BBR bygning nr. 5. Der er tillige registreret 122 m² Boligareal i BBR bygningen nr. 5, som er indrettet med 3 værelser og badeværelse over garage/lager, som er registreret som erhvervsareal.

Kontakt os

Jens Ravn

Jens Ravn

Salg og vurdering

Mobil: 24229900 Telefon: 24229900 / E-mail: jra@landbogruppen.dk

Jeg har arbejdet med salg og vurdering af landbrugs- og fritidsejendomme på landet hos LandboGruppen siden 2014. Derudover har jeg arbejdet med vurdering af de samme ejendomstyper for en realkredit virksomhed i 12 år. I mit virke som landmand, har jeg en god indsigt i landbrugets og landdistrikternes forhold.LandboGruppens slogan er, at VI GØR OS UMAGE og det vil jeg gøre for både mine sælgere og købere. Kend mig på at, jeg GØR MIG UMAGE for dig.

Ansvarlig mægler: Jørn Lauritsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning