Lystejendom med ca. 2,2 ha

Mølgårdvej 39, 6823 Ansager

Lystejendom med ca. 2,2 ha, beliggende ca. 3 km fra Ansager by, hvor der både er indkøbsmuligheder, skole og fritidsaktiviteter. 
 
Ejendommens stuehus er opført i 1955 tilbygget i 1976 og besidder et boligareal på 190 m² hvoraf 32 m² findes på 1. salen. Stueetagen byder bl.a. på stort køkken alrum, stort badeværelse, 2 værelser samt en stor stue. Derudover 2 indgange, med 2 separate opgange til den opdelte 1. sal, der byder på separat soveafdeling, med både syd og nordvendt altan samt afdeling med 4 mindre værelser.
Boligen fremstår oprindelig, med gode store rum, med en dejlig udsigt til de tilhørende arealer. Fremstår med facade i røde sten, løbende udskiftede vinduer samt eternittag.
 
De tilhørende udbygninger består af tidligere staldbygninger på i alt 806 m² der er opført fra 1955 til 1976. Dele af bygningerne har gode anvendelsesmuligheder til hobbymæssig brug. Derudover findes bygninger, der er saneringsmodne. Ejendommen er under udstykning. 
 
Kontakt Landbogruppen Jysk for yderligere information og fremvisning. 

Kontakt os

Frederik Gissemann Hansen

Frederik Gissemann Hansen

Ejendomsmægler, MDE

Mobil: 2989 4029 Telefon: 9629 6707 / E-mail: fgh@landbogruppen.dk

Jeg har været en del af teamet i Landbogruppen Jysk siden 2017. Jeg er efter landbrugsuddannelsen, og praktisk erfaring indenfor landbruget i både ind og udland, uddannet ejendomsmægler. Du finder mig ved salg og vurdering af både fritids- og produktionsejendomme.Jeg møder mine kunder i øjenhøjde, er ansvarsbevidst og vægter ærlighed højt. Jeg er et konkurrencemenneske og er ikke bleg for udfordringer. Jeg vil altid gøre mit bedste for at både sælgere og købere føler sig godt behandlet gennem hele salgsforløbet.

Ansvarlig mægler: Frederik Gissemann Hansen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning