Klovborg - Skøn natur og stor rummelig bolig

Dalen 9, 8765 Klovborg

Ejendommen "Skeldal" ved Klovborg udbydes nu til salg. Den idylliske ejendom er beliggende i særdeles naturskønne omgivelser med kuperet terræn, skov og med Mattrup Å som nabo langs ejendommens skel. I haven og på terrasserne er der lavet små hyggelige oaser, hvor du kan nyde roen i fantastiske omgivelser eller i havens pavillion. En ejendom, hvor der er kælet for selv de mindste detaljer, med øje for naturen og godt håndværk.

Ejendommen ligger i udkanten af Klovborg by med kort afstand til Horsens, Vejle, Silkeborg og Herning m.m.

Der er et samlet jordtilliggende på 11,44 ha. hvoraf ca. 6,5 ha. er i omdrift. Alt jorden ligger samlet ved bygningsparcellen, kun adskilt af grusvejen og fordelt på 2 jordstykker. En del af jorden er pt. permanent græs, men kan sagtens inddrages til agerjord. Noget af jorden er meget kuperet med flot natur og masser af dyr og særdeles gode jagtmuligheder og mulighed for fiskeri i Mattrup Å, der danner skel for det ene af jordstykkerne.

Ejendommen er løbende renoveret og moderniseret og fremstår i god stand. Dejlig stor parklignende have med overdækket terrasse, forskellige træer og flot havedam, der kan nydes fra ejendommens skønne køkken/alrum fra 2003.

Stuehuset der er løbende moderniseret og restaureret fremtræder lyst og indbydende med synlige bjælker i en del af huset. Der er ikke mindre en 318 m2 bolig + 90 m2 erhverv (idag klinik, der blot rummer et stort værelse med eget badeværelse - også perfekt til familiens teenager), så der muligheder for den pladskrævende famillie eller til diverse hobbyaktiviteter.

Indretning stuehus: Stort bryggers med klinkegulv med gulvvarme, vaskefaciliteter, god skabsplads og trappe til tagetagen, stort værelse med adgang til eget badeværelse (i dag klinik), værelse, stort badeværelse med gulvvarme, hjørnebadekar og bruseniche, stort køkken alrum med klinkegulv med gulvvarme og adgang til nedsænket alrum med brændeovn, loft i kip og udsigt over haven. Fra alrummet er der ligeledes trappe til 1. sal. Køkkenelementerne er lavet af kirsebærtræ fra ejendommens have, ligesom en del af ejendommens vinduer også er lavet af egetræ fra haven. Der er endvidere en godt viktualierum til køkkenet. Fra køkken/alrummet er der adgang til stor spisestue med synlige bjælker og loft i kip. Tagetagen indeholder: Repos/stor opholdsstue med flot trægulv og åben kig ned til alrummet, soveværelse med adgang til walk-in, mindre repos/gang og 1 stort værelse i vinkel.

Udhusene består af værksted med fyrrum, maskinhus/udhus med fast gulv og rulleport samt dejlig dobbeltgarage med tilhørende redskabsrum.

Opvarmning sker med træ fra fastbrændselsfyr. Herudover er der solcelleanlæg til brugsvand. Der er fibernet på ejendommen.

En helt unik ejendom, der fortjener en besigtigelse, så ejendommens idyl og skønne omgivelser kan opleves på nærmeste hold.

Kontakt os

Finn Damkjær Pedersen

Finn Damkjær Pedersen

Daglig leder

Mobil: 2294 4106 Telefon: 7658 7750 / E-mail: fdp@landbogruppen.dk

Jeg har været ved LandboGruppen Midtøst siden 1. marts 2018. Jeg er uddannet landmand, har suppleret med forskellige kurser og taget bestyrelsesuddannelsen. Derudover har jeg været selvstændig landmand i 22 år, så jeg kender til problematikken og de mange overvejelser ved at sælge sit livsværk. Jeg sidder i flere bestyrelser indenfor landbrug og har derfor et stort netværk.Jeg beskæftiger mig primært med de større professionelle landbrug, så det er her du som kunde vil møde mig.Det der driver mig som mægler er, for det første at komme ud og få dialogen med landmændene. For det andet er muligheden for at sælge et livsværk helt unik og det er enormt tillidsfuldt at få den opgave. Derfor vil jeg også gøre alt for at leve op til den tillid og gøre mit bedste i enhver handel.

Ansvarlig mægler: Alex Holst Christensen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning