Horsens - Velholdt planteavlsejendom med 56,5 ha

Frederikslystvej 76, Eriknauer, 8700 Horsens

"Annexgården" er en mindre planteavlsejendom med god beliggenhed kun få km. sydvest for Horsens. Ejendommen har et samlet areal på 56,57 ha, hvoaf ca. 52 ha udgør agerjord.
 
Ejendommen fremstår i god stand og særdeles indbydende med en flot allé, der fører vej op til bygningsparcellen. Stuehuset fra 1914 med et samlet boligareal på 290 kvm. er placeret mod øst med en dejlig udsigt ud over markerne og ikke mindst med en stor sydøstvendt have med swimmingpool.
 
Stuehuset er indrettet med: Flot og lys hall med trappe til 1. sal. Køkken-alrum med spiseplads. Rummeligt bryggers. Badeværelse. Lyst gennemgangsværelse. Stor og lys dagligstue med udsigt. Stue/kontor. Spisestue. Her er gulvvarme i hele stueplanen. Husets 1. sal: Et imponerende opholdsrum, der i dag anvendes til dagligstue, med stort glasparti og adgang til altan med flot udsigt. Fire store værelser og et badeværelse med spabad. Fælles for stuehuset er en gennemgående ren stil med højt til loftet, lyse rum og plads til hele familien.
 
Sammen med stuehuset udgør tre længer et hyggeligt firelænget gårdmiljø med pigsten. I den ene længe er der i dag 5 mindre lejligheder, mens de to sammenhængende længer anvendes til opmagasinering af diverse. Dertil er der 3 gode maskinhuse med stålspær og mange anvendelsesmuligheder.
 
Der er netop installeret et helt nyt flisfyr i marts 2021.
 
Annexgården er en utrolig tiltalende, velholdt og spændende ejendom med utallige muligheder!

Kontakt os

Finn Damkjær Pedersen

Finn Damkjær Pedersen

Daglig leder

Mobil: 2294 4106 Telefon: 7658 7750 / E-mail: fdp@landbogruppen.dk

Jeg har været ved LandboGruppen Midtøst siden 1. marts 2018. Jeg er uddannet landmand, har suppleret med forskellige kurser og taget bestyrelsesuddannelsen. Derudover har jeg været selvstændig landmand i 22 år, så jeg kender til problematikken og de mange overvejelser ved at sælge sit livsværk. Jeg sidder i flere bestyrelser indenfor landbrug og har derfor et stort netværk.Jeg beskæftiger mig primært med de større professionelle landbrug, så det er her du som kunde vil møde mig.Det der driver mig som mægler er, for det første at komme ud og få dialogen med landmændene. For det andet er muligheden for at sælge et livsværk helt unik og det er enormt tillidsfuldt at få den opgave. Derfor vil jeg også gøre alt for at leve op til den tillid og gøre mit bedste i enhver handel.

Ansvarlig mægler: Alex Holst Christensen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning