Kontakt os

Skøn Landbrugsejendom nær Aarhus med mange indtægtsmuligheder.

 • Plantegninger
 • Kort

Kvottrupvej 83, 8471 Sabro

Landbrugsejendom med 36,5 hektar i Aarhus kommune. Ejendommen, der er opført som en firelænget gård, med bygninger der danner god lukket gårdsplads. Ejendommen er beliggende ved asfaltvej med gode tilkørselsforhold og nærhed til Aarhus by. Skøn ugenert have der vender ud imod de omkringliggende marker.

Den velholdte bolig der er opført i 1877, er løbende vedligeholdt og fremstår pænt renoveret med blandt andet hvide døre, almuegerigter, flotte gulve og dannebrogsvinduer i god stil passende til det oprindelige byggeri. Der er etableret dejlig stor træterrasse med udgang fra køkkenalrum. I den vestlige del af boligen er der i 2008 renoveret værelse, soveværelse og entré med blandt andet gulvvarme og lyse gulve. Der er ligeledes gulvvarme i badeværelse og i bryggers. Her er fire gode store værelser med god skabsplads samt kontor. Stort praktisk bryggers med klinkegulv. 1. sal er ikke udnyttet.

Ejendommens udbygninger, der udgør 1.005 kvm., er opført i flere omgange fra år 1872 til 1972. En del af udbygningerne er udlejet og lejekontrakter kan overtages af køber. Udbygningerne der ikke udlejes indeholder fyrrum med træpillefyr, 2 garager, lokale fra tidligere gårdbutik og maskinhus. Man kunne også vælge at udleje maskinhuset men dette anvendes for tiden af ejer. Lejeindtægten udgør p.t. årligt kr. 100.000,- Derudover har ejer lige nu valgt at lade 1 lejemål stå tom, idet ejendommen er sat til salg. Dette lejemål har tidligere har været udlejet til en tømrer for årligt kr. 34.800,-.

Det samlede udbudte matrikulære areal udgår 36,5 hektar beliggende i to stykker. Et stykke med bygningsparcellen på ca. 29 hektar, er beliggende umiddelbart nord-vest for ejendommen. Heraf har ca. 10 hektar været anvendt til juletræsproduktion. Arealet er i øjeblikket delvis under omlægning til alm agerbrug. Det andet stykke på 7,3 hektar er beliggende umiddelbart mod vest. Heraf er der egen sø på lidt under en halv hektar beliggende i et meget naturskønt område. Ejendommens jord grænser mod nord op til Kvottrup skov. Et mindre areal, er bortforpagtet. Enkelte mindre områder er sammen med søen omfattet af naturbeskyttelse §3 – i alt et areal på ca. 4,5 hektar.

Agerjorden er p.t. bortforpagtet til 2022 med forpagtningsafgift på årl. kr. 4.200,- pr. ha.
Idet en del af juletræsproduktionen er under omlægning er det aftalt at forpagtningsafgiften for 2018 at udgøre kr. 90.300,- og for 2019 at udgøre 29 hektar, incl. 3 hektar eng, i alt kr. 109.200,- excl moms.


 • Sagsnummer 2061538
 • Type Lystejendom,
  Øvrige
 • Byggeår/Ombygget 1877/1960
 • Boligareal 216 m2
 • Hektar 36,51
 • Værelser 5
 • Stuer 1
 • Energimærke F
 • Finansiering
 • Pris 7.900.000
 • Ejerudgift 4.306
Finn Damkjær Pedersen Daglig leder Tlf. 8728 2538 / Mobil 2294 4106 / E-mail fdp@landbogruppen.dk Jeg har været ved LandboGruppen Midtøst siden 1. marts 2018. Jeg er uddannet landmand, har suppleret med forskellige kurser og taget bestyrelsesuddannelsen. Derudover har jeg været selvstændig landmand i 22 år, så jeg kender til problematikken og de mange overvejelser ved at sælge sit livsværk. Jeg sidder i flere bestyrelser indenfor landbrug og har derfor et stort netværk. Jeg beskæftiger mig primært med de større professionelle landbrug, så det er her du som kunde vil møde mig. Det der driver mig som mægler er, for det første at komme ud og få dialogen med landmændene. For det andet er muligheden for at sælge et livsværk helt unik og det er enormt tillidsfuldt at få den opgave. Derfor vil jeg også gøre alt for at leve op til den tillid og gøre mit bedste i enhver handel.