Kontakt os

Soanlæg til 730 årssøer ved Vissing

 • Plantegninger
 • Kort

Lerbjergvej 16, 8370 Hadsten

Pilkærgaard er beliggende ved Vissing med et samlet matrikulært areal på 91,3464 ha, fordelt på to ejendomme, hvoraf den ene er bygningsløs. Jf. markkortet udgør det støtteberettigede areal ca. 71 ha, hvoraf ca. 49 ha. er i omdrift.

Stuehuset er opført i 1905 og har et samlet boligareal på 210 kvm. Stuehuset er renoveret i 2002 og flot beliggende med udsigt over mark og skov, et par hundrede meter fra driftsbygningerne. I tilknytning til huset er der carport.

Driftsbygningerne er placeret gavl ved gavl og opført i søstenselementer med eternittag. Staldanlægget er indrettet med forrum, gode personalefaciliteter, herunder stort frokostrum, badefaciliteter mv. Fra forrummet kommer man ud i foderladen, hvor alt foderet blandes.
Fra foderladen kommer man til fordelingsgang og til den første farestald med 81 farestier, indrettet med drænet gulv. Herefter kommer drægtighedsstald med 5 x 46 pladser. Stalden har tidligere været indrettet med bokse og for at kunne leve op til kravet om løsgående søer er disse fjernet. Dernæst endnu en drægtighedsstald, hvor inventaret ligeledes er fjernet.
Løbe-/kontrolafdeling med 16 x 5 stier med frontlåger samt to aflastningsstier og en løbe-/kontrolafdeling med 6 x 16 stier.
Via mellemgang kommer farestald, indrettet med 60 sidevendte kassestier og desuden 3 stier til drægtige søer og/eller aflastning. Herefter den sidste farestald med 60 traditionelle farestier med drænet gulv samt babystald til ammegrise. I mellemgangen til smågrisestalden er staldkontor, to sygestier til smågrise samt et overdækket udendørs areal til søer i dybstrøelse.
Smågrisestalden er indrettet som traditionel to-klimastald med 8 sektioner og plads til 400 grise pr. sektion fordelt i 16 stier. Stalden er med 2/3 fast gulv med gulvvarme, 1/3 spalter samt overdækning og med foderautomater. Desuden halv sektion med 8 stier, der anvendes som buffer. Her er desuden foderrum og udleveringsrum samt gangvægt.
Hele anlægget er med Skov-styring og Skiold foderanlæg.
Der fodres med hjemmeblandet tørfoder i farestalden og med vådfoder i de øvrige afsnit. Smågrisene fodres med færdigblandet tørfoder.

Der er tilknyttet 3 gyllebeholdere til ejendommen på hhv. 2.900, 2.000 og 2.000 kbm. beliggende ved vejen, med gode adgangsforhold. De to beholdere med kapacitet på 2.000 kbm. er ikke godkendt til brug.

Jorden er beliggende ved og omkring ejendommen og består overvejende af sandblandet lerjord og lerjord.

Ejendommen sælges for konkursbo med fuld ansvarsfraskrivelse.

Kontakt Landbogruppen SYD for nærmere info og for fremvisning.

 • Sagsnummer 6012E578
 • Type Svinebrug
 • Byggeår 1905
 • Boligareal 210 m2
 • Hektar 91,33
 • Energimærke C
 • Dyreenheder 263
 • Finansiering
 • Pris 12.200.000
 • Ejerudgift 4.267
Carina Jessen Ansvarlig ejendomsmægler, MDE Tlf. 74365131 / Mobil 30563426 / E-mail caj@landbogruppen.dk Jeg har været en del af mæglerteamet i LandboGruppen Syd siden 2014. Forinden har jeg taget landmandsuddannelsen samt jordbrugsteknolog. Med min opvækst på landet har jeg nærmest fået landbruget ind med modermælken. Jeg brænder for at lave gode løsninger på større og mindre landbrugsvirksomheder. Jeg ser frem til at hjælpe dig, uanset om det er med at sælge dit livsværk eller om det er at finde lige netop den ejendom, du går og drømmer om.