Kontakt os

Større smågriseproduktion nær Sønderborg

 • Plantegninger
 • Kort

Stenderup 31, 6400 Sønderborg

Skovvang er en flot og præsentabel ejendom med smågriseproduktion og planteavl, beliggende i Stenderup ved Sønderborg.

Ejendommen er under udstykning og sælges med et matrikulært areal på ca. 41 ha. EU-arealet udgør 35 ha agerjord samt 2,2 ha græs. Jorden består overvejende af lerblandet- og finsandet jord samt enkelte områder med humusjord.

Skovvang er en tidligere slagtesvineproduktion, som er ombygget til smågriseproduktion i 2013 med en årlig kapacitet på 39.000 smågrise. Nuværende produktionsgodkendelse er efter anmeldeafgørelse 5.229 slagtesvin fra 30 – 108 kg årligt.

Stuehuset:
Stuehuset er fra 1945 med et boligareal på i alt 260 kvm. jf. BBR Stuehuset fremtræder i pæn og velholdt stand, og er løbende blevet moderniseret.
Huset fremstår i dag med vandskurede facader udvendigt samt lyst og imødekommende indvendigt.
Indvendigt er der sket en modernisering over de seneste 4 år, herunder er 1. salen blevet moderniseret, således at der er 3 gode børneværelser, soveværelse, repos samt mindre toilet.
Stueetagen indeholder: Baggang, køkken alrum, to gode stuer i forlængelse af hinanden med god udsigt over have og marker, kontor, nyere badeværelse samt entre m. trappe til 1. salen. Desuden findes også større ny-anlagt terrasse ved huset.
Stuehuset fremstår i god stand, lyst og venligt med plads til børnefamilien.

Driftsbygningerne:
Driftsbygningerne består hovedsageligt af nyere anlæg, hvor den primære del er opført fra 1999-2006 i røde sten.
Produktionen foregår i 2-klimastalde, med hhv. 2/3 dele og 50/50 fast gulv med gulvvarme. Staldende er opdelt i 14 sektioner, med inventar primært fra PanelTech og Jyden. Ventilationssystemet er fra Funki og Skov.
Der er en god logistik i staldende, samtidig er der en stor udleveringsrampe som er gennemgående ved staldgavlene, hvilket understøtter den gode logistik og betyder kortere drivveje for samtlige grise.

Produktionen er optimeret og bære præg af høj effektivitet med fokus på et minimum af kapacitetsomkostninger herunder varmeudgiften.

Der fodres med vådfoder af typen Big Dutchman, årgang 2013.

Bygningssættet fremstår pænt og enkelt, dvs. uden unødige bygninger.

Potentialer:
Ejendommens potentialer afspejles i en høj og effektiv produktion – der er trimmet af sælger
For interesserede investorer er der ligeledes mulighed for udlejning af stuehus, produktionsanlæg og jordtilliggende. Forhør nærmere herom hos Landbogruppen SYD!
Alternativt kan ejendommen erhverves som ren produktionsenhed, uden jordtilliggende.

Fremvisning kun efter forudgående aftale med LandboGruppen SYD!

 • Sagsnummer 6012G448
 • Type Svinebrug
 • Byggeår/Ombygget 1945/1978
 • Boligareal 260 m2
 • Hektar 41,57
 • Værelser 8
 • Energimærke G
 • Finansering
 • Pris 8.950.000
 • Ejerudgift 4.365
Bent Holm Ansvarlig ejendomsmægler MDE, Daglig leder Tlf. 74365020 / Mobil 30453332 / E-mail bho@landbogruppen.dk Jeg har arbejdet med fast ejendomme gennem de seneste 21 år. De første år med finansiering i Nykredit, dernæst som mægler i 14 år, hvoraf de sidste 7 år har været med salg af landbrugsvirksomheder og hobby-/liebhaverejendomme i LandboGruppen Syd. Viljen til at skabe det bedste udgangspunkt for en handel og få detaljerne til at gå op i en højere enhed, og derved skabe en løsning, er den vigtigste drivkraft for mig som mægler. Jeg glæder mig til at hjælpe dig med din næste handel.
Jeg vil gerne se ejendommen