Charmerende landejendom med gode bygninger

Kildager 38, 6100 Haderslev

Spændende hobbyejendom beliggende i Bæk ca. 10 km fra Haderslev.
Ejendommens samlede areal er på i alt 2,4 ha. Dog omfatter nærværende udbud alene arealet mellem bygningerne samt haven, her er dog mulighed for tilkøb af ca. 1,8 ha. som ligger i en mark i forbindelse med bygningerne - Forhør nærmere herom hos ejendomsmægleren.
Ejendommen fremst år med et rummeligt stuehus p å 234 m 2 som er indrettet med: Hall med trappe til 1.sal. Spisestue samt stor stue hvorfra der er udgang til overdækket terrasse samt haven. Endvidere værelse samt lyst spisekøkken, bryggers samt badeværelse lyse klinker, hjørnebadekar samt bruseniche. 1. sal er indrettet med repos, 2 gavlværelser mod øst, mindre værelse samt stort gavlværelse mod vest samt toilet.
Ejendommens øvrige bygninger består af lade, tidligere stald samt maskinhus på i alt ca. 1157 m 2. Disse fremstår i god stand og med plant gulv samt gode porte og adgangsforhold hvilket giver mange anvendelses muligheder. Herudover er der installeret pillefyr.
Her er ejendommen som opfylder den pladskrævende families behov.

Kontakt os

Hans Henrik Christensen

Hans Henrik Christensen

Ejendomsmægler, MDE

Mobil: 2053 6447 Telefon: 7320 2812 / E-mail: hhc@landbogruppen.dk

Jeg har siden 2012 været en del af LandboGruppen Sønderjysk hvor vi formidler salg af alle typer landbrugsejendomme. Jeg er hovedsageligt beskæftiget med salg og vurdering af produktionslandbrug og planteavlsejendomme.Jeg er uddannet landmand og har arbejdet med praktisk landbrug indtil år 2000, hvor jeg sadlede om og startede som ejendomsmægler. Derudover har jeg i en periode været konsulent ved et finansieringsselskab.Det der driver mig i arbejdet som mægler er interessen for landbrug, og at se mulighederne i en given ejendom, og hermed få en handel til at gå op i en højere enhed.

Ansvarlig mægler: Hans Henrik Christensen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning