Planteavlsgård beliggende mellem Ribe og Skærbæk på 38,8466 ha matr. areal.

Moseagervej 3, 6780 Skærbæk

Fritidslandbrug / planteavlsgård beliggende mellem Ribe og Skærbæk på 38,8466 ha.
Ejendommen ligger godt placeret mellem Skærbæk og Ribe med gode muligheder for både børnehaver, skolebus til Skærbæk og gode indkøbsmuligheder, samt kort til gode togforbindelser.
Boligen fremtræder lyst og velholdt og er løbende istandsat og fremstår med stort lyst køkkenallrum med brændeovn, i forbindelse med stue. 1. salen byder på gode store værelser.
Ejendommen er tilknyttet byvand og eget godkendt rensningsanlæg med nedsivningsdræn.
Jorden er beliggende dels omkring bygningssættet og dels nordvest for ejendommen med ca. 33,22 ha. med EU rettigheder. EU støtten i 2020 udgjorde kr. 104.729,94 plus slagtedyrspræmier. Ca. 2 ha er blandet skov, Vildthegn, læhegn og bygningsparacel med lille skov, frugttræer og have.
Jagten er ikke udlejet og på ejendommen opleves en del vildt såsom bl.a. gåsetræk, ænder, råvildt mv.
Ejendommen bliver pt. drevet med ca. 40 limousine ammekøer.
Enkle og overskuelige staldbygninger med mange anvendelsesmulighder eller forsat drift af feks. ammekøer. Mindre maskinpark, besætning og beholdninger kan erhverves på rimelige vilkår.
For fremvisning kontakt mægler Mogens Nielsen på tlf. 23999795.

Kontakt os

Mogens Nielsen

Mogens Nielsen

Ejendomsmægler MDE

Mobil: 2399 9795 Telefon: 2399 9795 / E-mail: mon@landbogruppen.dk

Jeg blev ansat ved LandboGruppen Sønderjysk i august 2018, men har været en del af LandboGruppen i Syd siden 2008, kun kort afbrudt af et job i den finansielle sektor. Jeg er uddannet landmand, agrarøkonom og sidenhen ejendomsmægler.Jeg beskæftiger mig primært med produktions- og landbrugsvirksomheder, så det er indenfor disse områder, at du som kunde vil møde mig.Jeg driver selv lidt landbrug og har arbejdet med landbrugsproduktion i over 10 år. Derfor har jeg stor erfaring med salg af landbrug og landbrugsvirksomheder.Det der driver mig i arbejdet som mægler er, at få ting til at lykkes og at gøre en forskel for både sælger og køber.

Ansvarlig mægler: Mogens Nielsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning