Åbenråvej 145, 6360 Tinglev

Nu udbydes del af Åbenråvej 145 inkl . slagtesvinestald til salg .
 
Sl . svinestalden er opf ørt i 2001/2002 i gule søstenselementer pålagt eternittag.
Stalden indeholder 5 sektioner med 240 stipladser samt 2 sektioner med 132 stipladser (mulighed for 7-30 kgs) ialt 1.464 stipladser.
Der er adgang til hver sektion via åben svalegang.
Overalt fodres med færdig blandet tørfoder (fra 3 glasfiber siloer hver a 13 ton), via Funkimat foderkasser og Funki foderanlæg. Panelplast inventar samt rustfri og galvaniseret inventar, Skov multistep ventilatorer  samt diffusventilation over alt.
Et solidt byggeri der fremtræder i god gænge.
 
Jorden ligger tæt ved bygningssættet, ca . 34 ha, der alt er omdrifts areal. Boniteten er lerjord til svære lerjord, med adgang via asfalteret vej .Der medfølger betalingsrettigheder med høj pålydende værdi.
En del af jorden er bortforpagtet i dyrknings året 2020/2021.

Kontakt os

Mogens Nielsen

Mogens Nielsen

Ejendomsmægler MDE

Mobil: 2399 9795 Telefon: 2399 9795 / E-mail: mon@landbogruppen.dk

Jeg blev ansat ved LandboGruppen Sønderjysk i august 2018, men har været en del af LandboGruppen i Syd siden 2008, kun kort afbrudt af et job i den finansielle sektor. Jeg er uddannet landmand, agrarøkonom og sidenhen ejendomsmægler.Jeg beskæftiger mig primært med produktions- og landbrugsvirksomheder, så det er indenfor disse områder, at du som kunde vil møde mig.Jeg driver selv lidt landbrug og har arbejdet med landbrugsproduktion i over 10 år. Derfor har jeg stor erfaring med salg af landbrug og landbrugsvirksomheder.Det der driver mig i arbejdet som mægler er, at få ting til at lykkes og at gøre en forskel for både sælger og køber.

Ansvarlig mægler: Mogens Nielsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning