Tyvsevej 6, Vennemose

6270 Tønder

Landbrugsejendom på 13,8333 ha beliggende ca. 4 km nord øst for Tønder.
 
Ejendommens samlede matrikulære areal udgør 13,8333 ha, heraf udgør omdriftsarealet ca. 13,17 ha.
Der foreligger forpagtningsaftale vedr. ejendommens arealer.
 
Ejendommen fremtræder med et præsentabelt og charmerende rødstensstuehus som er indrettet med bryggers /entre, stort lyst køkken med god spiseplads, spisekammer med mindre kælder under. Endvidere 2 gode sydvendte stuer, soveværelse med flot trægulv, badeværelse med bruseniche.
 
Desuden kontor/værelse med udgang til skøn overdækket terrasse samt flot sydvendt have. Yderligere et pulterkammer samt gang med trappe til 1.sal, der er indrettet med stort repos samt 2 værelser.
 
Driftsbygningerne består af tidligere svinestald på 220 m2, hvor inventaret er fjernet. Denne er mod nord sammenbygget med lade, som mod vejen er sammenbygget med ældre staldbygning på 126 m2.
 
Mellem ejendommens bygninger er der velanlagt gårdsplads, ligesom den sydvendte have fremtræder flot og velplejet.
 
Her er en charmerende ejendom med gode muligheder for at udfolde sig, samt kort afstand til Tønder.

Kontakt mægler

Mogens Nielsen

Mogens Nielsen

Ejendomsmægler MDE

Jeg blev ansat ved LandboGruppen Sønderjysk i august 2018, men har været en del af LandboGruppen i Syd siden 2008, kun kort afbrudt af et job i den finansielle sektor. Jeg er uddannet landmand, agrarøkonom og sidenhen ejendomsmægler.Jeg beskæftiger mig primært med produktions- og landbrugsvirksomheder, så det er indenfor disse områder, at du som kunde vil møde mig.Jeg driver selv lidt landbrug og har arbejdet med landbrugsproduktion i over 10 år. Derfor har jeg stor erfaring med salg af landbrug og landbrugsvirksomheder.Det der driver mig i arbejdet som mægler er, at få ting til at lykkes og at gøre en forskel for både sælger og køber.

M: 2399 9795 T: 2399 9795 E: mon@landbogruppen.dk

Ansvarlig mægler: Mogens Nielsen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning