Landbrugsjord 80 ha mellem Over Jerstal og Rødekro

Abkærvej, 6500 Vojens

Hermed udbydes bygningsløs landbrugsejendom beliggende mellem Over Jerstal og Rødekro.
 
Ejendommens samlede matrikulære areal udgør 80,0012 ha, som ligger i 3 matrikler, og som er fordelt med en juletræskultur på ca. 35 ha samt ca. 36 ha tilplantet med pil.  
 
Det resterende areal ligger i natur / sø mv., hvilket danner rammen for en særdeles god og varieret jagt, som vil være til købers disposition pr. overtagelsesdagen.
 
Juletræskulturen der drives med Nordmanngran er overvejende hugstmoden, og fremstår som en velplejet kultur. 
Såfremt en køber ikke selv ønsker at drifte kulturen, vil sælger vil være indstillet på at indgå en 3 årig lejeaftale om drift af kulturen, hvilket sammen med drift / rydning af pilarealet gør ejendommen til en oplagt mulighed for at erhverve ejendommen som en investering - forhør nærmere hos ejendomsmægleren om indtægtsmulighederne.
 
Ejendommen er en bygningsløs ejendom, og kan erhverves såvel personligt som i selskabsform til samdrift med anden landbrugsejendom.
 
Kontakt Landbogruppen Sønderjysk for nærmere information.

Kontakt os

Hans Henrik Christensen

Hans Henrik Christensen

Ejendomsmægler, MDE

Mobil: 2053 6447 Telefon: 2053 6447 / E-mail: hhc@landbogruppen.dk

Jeg har siden 2012 været en del af LandboGruppen Sønderjysk hvor vi formidler salg af alle typer landbrugsejendomme. Jeg er hovedsageligt beskæftiget med salg og vurdering af produktionslandbrug og planteavlsejendomme.Jeg er uddannet landmand og har arbejdet med praktisk landbrug indtil år 2000, hvor jeg sadlede om og startede som ejendomsmægler. Derudover har jeg i en periode været konsulent ved et finansieringsselskab.Det der driver mig i arbejdet som mægler er interessen for landbrug, og at se mulighederne i en given ejendom, og hermed få en handel til at gå op i en højere enhed.

Ansvarlig mægler: Hans Henrik Christensen

Bestil salgsmateriale

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter

Kontakt os

Bestil fremvisning