Kontakt os

136 ha. økologisk mælkeproduktionsejendom uden besætning

Ændret udbud
 • Plantegninger
 • Kort

Enemærkevej 3, 7321 Gadbjerg

136 ha. økologisk mælkeproduktionsbedrift beliggende ca. 24 km nordvest for Vejle i trekanten mellem Billund, Bredsten og Give. Med ca. 5-6 km. til Give og Gadbjerg hvor der er der skole, daginstitution, gode fritidsaktivitetsmuligheder og dagligvarehandel. Arealet er velarronderet og kan vandes. Arealet fordeler sig med ca. 117 ha grovsandet ager, ca. 1 ha. permanet græs, ca. 8,8 ha skov. Restarealet er markskel, læhegn, vej, gårdsplads m.m.

FGF (Farre Grovfoder Forsyning AMBA)
Bedriften er en del af FGF, som er et økologisk drevet foderforsyningsselskab. Medlemmerne udlejer deres jord og opbevaringskapacitet til FGF. Der dyrkes foder og salgsafgrøder på ca. 1.250 ha jord, som primært sælges til medlemmernes ca. 750 køer plus opdræt. Det er FGF´s fornemmeste opgave at optimere markdriften så kvalitet, mængde og pris bliver til fordel for medlemmerne.

Samarbejde er den vigtigste del af FGF. FGF ejer en fuldfoderblander,øvrige maskiner ejes af medlemmerne. Alle medlemmer kan byde ind på udførsel af opgaver i marken. Der er en driftsleder, der har det daglige ansvar, som i samråd med medlemmerne tilrettelægger opgaverne. Der er et månedligt møde vedrørende opgaver og sparring.

FGF har mange fordele bl.a. med mangeårs erfaring med produktion af økologisk foder. Ejeren kan koncentrere sig om at passe køerne, foderet leveres dagligt af god kvalitet, gode sparrings muligheder med medlemmerne af FGF om alle relevante spørgsmål, samt muligheden for indkøb og aftaler med rabat.

Bedriften vil egne sig til en nyetableret mælkeproducent, som kan drage fordel af at være en del af et etableret fællesskab. Bedriften vil alternativt kunne udnyttes til kviehotel for en etableret mælkeproducent eller evt. ammekvæg med salg af økologisk kød af egen avl.

Bedriften består af 3 ejendomme.

Hovedejendommen Enemærkevej 3:
Ca. 45 ha mælkeproduktions ejendom med plads til ca. 190 køer dels jersey, Holstein og krydsningskøer. Desforuden er der plads til ca. 50 kalve/kvier.

Bredste landebvej 54:
Ca. 60 ha. bygningsløs ejendom, som ligger nabo til hovedejendommen.

Gl. Skolevej 7:
Ca. 30 ha. ejendom, hvor der er gyllebeholder og foderlade. Foderlade er ikke registreret i BBR

Produktionsanlægget til de ca. 190 køer er af varierende kvalitet, med en lidt lille malkekapacitet.

Ejendommen sælges for konkursbo med fuld ansvarsfraskrivelsesklausul.

 • Sagsnummer 500-1198
 • Type Planteavlsbrug/agerbrug,
  Kvægbrug
 • Byggeår/Ombygget 1868/1980
 • Boligareal 137 m2
 • Hektar 105,30
 • Energimærke G
 • Finansiering
 • Pris 12.900.000
 • Ejerudgift 4.407
Jens Ravn Salg & vurdering Tlf. 96296705 / Mobil 24229900 / E-mail jra@landbogruppen.dk Jeg har arbejdet med salg og vurdering af landbrugs- og fritidsejendomme på landet hos LandboGruppen siden 2014. Derudover har jeg arbejdet med vurdering af de samme ejendomstyper for en realkredit virksomhed i 12 år. I mit virke som landmand, har jeg en god indsigt i landbrugets og landdistrikternes forhold. LandboGruppens slogan er, at VI GØR OS UMAGE og det vil jeg gøre for både mine sælgere og købere. Kend mig på at, jeg GØR MIG UMAGE for dig.


Ansvarlig Mægler: Jørn Lauritsen

Vælg venligst mindst et af nedenstående felter