Kontakt os

 • Plantegninger
 • Kort

Haderslevvej 494, 6230 Rødekro

Ejendommen Smedegaard er beliggende Haderslevvej 494, 6230 Rødekro.
Bygningssættet nås ved indkørsel fra hovedvej 170, og kørsel af ca. 460 m. delvis offentlig grusvej med ejendommens arealer beliggende på begge sider af vejen.
Bygningerne ligger uforstyrret, skjult bag bakker, der er en del af den flotte natur.

Til ejendommen er der 30,3336 ha matrikulært areal, hvoraf ca 22 er bortforpagtet til en landmand i området. Det resterende areal er udlagt som bygningsparcel, græs og skov – primært nåletræer, hvor der tidligere har været produceret juletræer og pyntegrønt. Juletræskulturen er for størstedelen 12-15 år gammel.

Jordtypen på ejendommen er primært sandblandet, lerjord svarende til JB 5-6, som sikrer stabile udbytter.
Arronderingen på ejendommen er absolut god, med et jordtilliggende der er samlet umiddelbart rundt om bygningssættet.

Der er blevet lagt vægt på etablering og vedligehold af naturområder. Der er modtaget EU-midler til etablering af sø, i forbindelse med tilhørende græsareal på ejendommen.
Ejer har indgået lejeaftale omkring telemast på en fortløbende aftale. På ejendommen forefindes en fredet betonbunker, som ligger i kanten af en mark.

Ejendommen er beliggende i naturskønne omgivelser, tilbagetrukket fra vejen og sammenhængende med skov- og græsareal. Der er et rigt dyreliv der færdes uforstyrret og giver gode oplevelser for ejendommens beboere.
Stuehuset har løbende været underlagt renovering. Seneste tiltag er nyt badeværelse i 2010, køkken i 2008 og udskiftning af tag til ståltag med teglstensprofil på stuehus i 2008. I forbindelse med udskftning af taget er der etableret solvarmepaneler.
Vinduer og døre har undergået en større udskiftning tilbage i 1996-1999.

Driftsbygninger er sammenhængende og har en samlet størrelse på ca 470 m. På en del af bygningssættet er der skiftet tag i 2017-2018.
Størstedelen af bygningssættet er muret op, med undtagelse af maskinhuset,der opført i 2003 jf. BBR. Bygningerne bruges til opbevaring.

Til ejendommen hører en større have, med frugttræer og egne vinranker. Der er lagt en del kræfter i at opbygge haveanlæg og vedligehold af samme.

 • Sagsnummer 6012-879
 • Type Planteavlsbrug/agerbrug
 • Byggeår 1815
 • Boligareal 205 m2
 • Hektar 30,97
 • Værelser 7
 • Energimærke G
 • Finansiering
 • Pris 5.000.000
 • Ejerudgift 1.727
Lars Bukhave Salg & Vurdering Tlf. 74365171 / Mobil 41820023 / E-mail lbu@landbogruppen.dk Jeg har været ansat hos LandboGruppen Syd siden midten af 2017. Jeg blev uddannet landmand i 1995, og var derefter selvstændig indtil 2003 med svineproduktion. Ansat 10 år i den finansielle sektor, hvor jeg tog akademi-uddannelse med fokus på erhverv. Har derudover undervist på landbrugsskole og arbejdet som driftsøkonom. Hos LandboGruppen Syd beskæftiger jeg mig primært med salg af kvæg- og planteavlsejendomme og boliglandbrug, men jeg har også kendskab til svineproduktion. Jeg har en stor interesse i, at komme ud og møde forskellige mennesker og deres baggrund og har altid haft en kærlighed til formidling og salg. Jeg lægger stor vægt på at se muligheder i de forskellige situationer, også når det kan være svært. Jeg har det bedst, når jeg møder mennesker, der hvor de er og kan skabe den gode dialog.
Jeg vil gerne se ejendommen
Julemanden