Jobopslag

Vi søger en sagskoordinator til sagsbehandling og markedsføring - på fuldtid eller deltid

Brænder du for ejendomsmarkedet, er du vild med planlægning og struktur - og har du kreativ sans for opsætning af markedsføringsmateriale, SoMe og lækkert præsentationsmateriale? Så er du måske vores nye medarbejder…

Jobbet:

I LandboGruppen NORD som er en selvstændig ejendomsmæglerforretning, søger vi en dygtig og selvkørende sagskoordinator til sagsbehandling i forbindelse med køb/salg af bl.a. større produktionslandbrug, liebhaveri, lystejendomme, skovejendomme og nedlagte landbrug.

Sammen med forretningens 3 ejendomsmæglere indgår du i den administrative del af en ejendoms- handel fra A til Z. Du kommer til at spille en vigtig rolle i at samle alle trådende, og du får tingene til at lykkes via en vedholdende indsats.

En anden vigtig opgave er markedsføring, herunder koordinere markedsføringsaktiviteter som sikrer synlighed og øget kendskabsgrad til LandboGruppen, salgsemner mv.

Jobbet vil herudover også indeholde opgaver som servicering af kunder (telefonisk og fysisk fremmøde), fakturering og diverse ad hoc opgaver.

Vi er fleksibelt indstillet i forhold til timeantal. Vi tilbyder gerne deltid, hvis du har brug for det, men fuldtid er også muligt. Vi giver dig masser af ansvar og muligheden for at være med til at præge vores processer.

Hvem er du?

Du har gerne erfaring fra mæglerbranchen – eller du har stor lyst til at få det. Alternativt har du erfaring fra advokatkontor/bank og har god indsigt i opgaverne, der relaterer sig til før- og eftersalgsprocessen ifm. en ejendomshandel.

Dine digitale færdigheder er i top, det gælder både, når vi taler Office pakken (Word, Excel og Power Point) og SoMe.

Som person er du udadvendt og initiativrig og går ansvarsfuldt til dine opgaver. Du arbejder struktureret og effektivt. Du er en typisk selvstarter, som ser muligheder – og tænker naturligt ”forretning” ind i dine opgaver.

Har du herudover kendskab til landbruget, er det en fordel, men dit gå-på-mod, initiativ og attitude er dog endnu vigtigere.

Ansøgning og kontakt

Lyder jobbet som noget for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Send din ansøgning og dit CV til Hans W. Henriksen på mail: hwh@landbogruppen.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør i LandboGruppen NORD Hans W. Henriksen på telefon 3089 0508 eller ejendomsmægler Ruben Dietz på telefon 2121 2685.

Læs mere om LandboGruppen NORD, som er en del af en landsdækkende ejendomsmæglerkæde, på www.Landbogruppen.dk