Jobopslag

Vi søger sagskoordinator til både JYSK og NORD – og en ejendomsmægler til FYN.
Se alle 3 stillingsopslag her på siden.

Vi søger en sagskoordinator til sagsbehandling og markedsføring - på fuldtid eller deltid

Brænder du for ejendomsmarkedet, er du vild med planlægning og struktur - og har du kreativ sans for opsætning af markedsføringsmateriale, SoMe og lækkert præsentationsmateriale? Så er du måske vores nye medarbejder…

Jobbet:

I LandboGruppen NORD som er en selvstændig ejendomsmæglerforretning, søger vi en dygtig og selvkørende sagskoordinator til sagsbehandling i forbindelse med køb/salg af bl.a. større produktionslandbrug, liebhaveri, lystejendomme, skovejendomme og nedlagte landbrug.

Sammen med forretningens 3 ejendomsmæglere indgår du i den administrative del af en ejendoms- handel fra A til Z. Du kommer til at spille en vigtig rolle i at samle alle trådende, og du får tingene til at lykkes via en vedholdende indsats.

En anden vigtig opgave er markedsføring, herunder koordinere markedsføringsaktiviteter som sikrer synlighed og øget kendskabsgrad til LandboGruppen, salgsemner mv.

Jobbet vil herudover også indeholde opgaver som servicering af kunder (telefonisk og fysisk fremmøde), fakturering og diverse ad hoc opgaver.

Vi er fleksibelt indstillet i forhold til timeantal. Vi tilbyder gerne deltid, hvis du har brug for det, men fuldtid er også muligt. Vi giver dig masser af ansvar og muligheden for at være med til at præge vores processer.

Hvem er du?

Du har gerne erfaring fra mæglerbranchen – eller du har stor lyst til at få det. Alternativt har du erfaring fra advokatkontor/bank og har god indsigt i opgaverne, der relaterer sig til før- og eftersalgsprocessen ifm. en ejendomshandel.

Dine digitale færdigheder er i top, det gælder både, når vi taler Office pakken (Word, Excel og Power Point) og SoMe.

Som person er du udadvendt og initiativrig og går ansvarsfuldt til dine opgaver. Du arbejder struktureret og effektivt. Du er en typisk selvstarter, som ser muligheder – og tænker naturligt ”forretning” ind i dine opgaver.

Har du herudover kendskab til landbruget, er det en fordel, men dit gå-på-mod, initiativ og attitude er dog endnu vigtigere.

Ansøgning og kontakt

Lyder jobbet som noget for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

Send din ansøgning og dit CV til Hans W. Henriksen på mail: hwh@landbogruppen.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør i LandboGruppen NORD Hans W. Henriksen på telefon 3089 0508 eller ejendomsmægler Ruben Dietz på telefon 2121 2685.

Læs mere om LandboGruppen NORD, som er en del af en landsdækkende ejendomsmæglerkæde, på www.Landbogruppen.dk

LandboGruppen JYSK søger en sagskoordinator i gummistøvler

Hvis du drømmer om at understøtte salget af liebhavervillaer på strandvejen og har Jeppe K. hængende over sengen, så har vi næppe jobbet til dig. Hvis du derimod er i øjenhøjde med kunderne og forstår at sætte dig i deres sted – bør du læse videre.

Hos LandboGruppen JYSK søger vi vores kommende sagskoordinator til kontoret i Esbjerg. Vi er et velfungerende team med en flad struktur, og blandt vores kerneværdier er ansvarlighed, tillid og engagement, hvilket afspejler sig i vores måde at møde og samarbejde med kunderne.


Vi forventer at du:

 • Har erfaring fra mægler-/advokat-branchen og/eller det finansielle marked.
 • Er struktureret og dygtig til at skabe optimale forretningsgange.
 • Kan arbejde selvstændigt.
 • Brænder for dit job og tager ejerskab.
 • Er uhøjtidelig og ligefrem.

Du får:

 • Et fleksibelt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med plads til et liv ved siden af.
 • Et team af dygtige og dynamiske kollegaer.
 • Løn efter kvalifikationer.

Hvis du kan nikke til ovenstående, er det muligvis dig en af landets førende mæglerkæder indenfor salg af produktionslandbrug, skove og liebhaver-/hobbyejendomme står og mangler.
Vi er landsdækkende med otte butikker og et fælles sekretariat, hvorfra vi koordinerer vores aktiviteter.

Arbejdserfaring med landbruget er en absolut fordel, men dit gå-på-mod, initiativ og attitude er dog endnu vigtigere.Du har ideer til, hvordan forretningen kan udvikles, og det er vigtigt, at du formår at skabe gode relationer til kunder, banker og kreditforeninger.

Vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt, så send din ansøgning til jol@landbogruppen.dk allerede i dag.

Vi behandler selvfølgelig din ansøgning fortroligt og holder løbende samtaler.

LandboGruppen MIDTØST & FYN søger ejendomsmægler

Ejendomsmæglerkæden LandboGruppen MIDTØST & FYN søger en dygtig medarbejder til kontoret i Vissenbjerg.

Om stillingen:

Du får en afvekslende hverdag i et travlt og inspirerende miljø, hvor fokus er på kontinuerlig udvikling med lokalt engagement. Vi stiler efter at gøre en forskel for vores kunder – og tror på at man kan alt, hvis man arbejder for det.

Du får et særdeles udfordrende og udviklende job, hvor du med en engageret indsats vil være med til at realisere vores vækst på området.

Om dig:

 • Du har solide økonomiske kompetencer og forretningsforståelse inden for ejendomsmarkedet
 • Du er uddannet ejendomsmægler/valuar eller har erfaring fra ejendomsmarkedet
 • Du er en person med et brændende talent for kundeoplevelser

Som person er du tillidsvækkende, du er vedholdende og du er initiativrig. Du trigges af at arbejde resultatorienteret, og formår selv at tage ansvar for dine opgaver.

Du har ideer til, hvordan forretningen kan udvikles, og det er vigtigt, at du formår at skabe gode relationer til kunder, banker og kreditforeninger.

Arbejdserfaring med landbruget er en absolut fordel, men dit gå-på-mod, initiativ og attitude er dog endnu vigtigere.

 

Vi tilbyder:

Ansættelse i et afvekslende, udfordrende og ansvarsfuldt job i Danmarks førende mæglerkæde indenfor salg af overvejende virksomhedslandbrug.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte Finn Damkjær Pedersen på tlf. nr. 2294 4106.

LandboGruppen er en landbrugsmæglerkæde med 4 forretningssteder over hele landet. Kæden har en betydelig markedsandel, når det gælder omsætning af landbrugsejendomme.

LandboGruppen MIDTØST & FYN er samarbejdspartner med Velas I/S, der er en af Danmarks største rådgivningsvirksomheder inden for landbruget.

Ansøgning

Er du klar til et udfordrende og spændende job? Søg stillingen her: Ejendomsmægler

Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke blive besvaret eller komme i betragtning.

Ansøgningerne vil løbende blive gennemgået, ligesom samtaler afholdes kontinuerligt, og der vil blive lukket for ansøgninger, når vi har fundet den rette kandidat.