Kontakt os

Jobopslag

LandboGruppen SYD i Aabenraa søger rådgivende ejendomsmægler

LandboGruppen Syd er to gange kåret som Gazellevirksomhed. Den positive udvikling skal konstant understøttes af tilsvarende kompetencer på alle områder. Det er her du som stærk ejendomsmægler kommer ind i billedet. Du vil sammen med et særdeles dynamisk Team videreudvikle salgs-, rådgivnings- og sparringsaktiviteterne yderligere, så LandboGruppen Syd fortsat vil befinde sig i overhalingsbanen. Du kan naturligvis dit fag som rådgiver og sælger, men du kan spille ind med mere end det. Som virksomhedens ansigt udadtil, vil dine gode menneskelige egenskaber være en gevinst for kunden og LandboGruppen Syd. Især formår du lynhurtigt at skabe tillid, hvor dine stærke kommunikative evner hjælper dig på vej. I dit kommende job vil det derfor være naturligt for dig, at et salg baseres på god kommunikation, kompetent rådgivning og sparring, hvorved gode samarbejdsrelationer opbygges.
Denne egenskab er en væsentlig del af dit drive og motivation som ejendomsmægler.
Hvis du ved, at ovennævnte beskrivelse lige præcis er dig, vil du stå med stærke kort på hånden til jobbet.

I jobbet vil bl.a. indgå følgende arbejdsopgaver/ansvarsområder

– Rådgivning samt sparring omkring salg og strategi for salget af landbrugsvirksomheder og landbrug
– Besigtigelse og gennemgang af landbrugsvirksomheder og udarbejdelse af vurderingsrapporter og salgsoplæg
– Handling af vurderings- og salgsprocessen
– Opfølgnings- og forhandlingsmøder

Om dig
Din uddannelse eller nuværende stilling kan være bredt orienteret. Du har erfaring med rådgivning og salg og du er måske mægler, har finansiel baggrund, revisor e.l. Det er ikke så afgørende. Det er du og din personlighed derimod. Primært har du en passion for at se ting blive til noget. Du vil vinde, men med de værdier og menneskelige egenskaber, der er beskrevet øverst. Du er tillidsvækkende og troværdig i din fremtoning og du formår at kommunikere med alle. Alt dette kombineret med dit stærke købmandsgen gør, at du evner at lukke en handel på det helt rigtige tidspunkt, til gavn for begge parter.

Du tilbydes
• Et job med høj grad af selvstændighed
• Kompetente back up funktioner/kolleger
• Mindre organisation med høj grad af medindflydelse, gode kollegiale relationer og stærk teamånd
• En virksomhed med et særdeles stærkt image
• Løn, der matcher det du kan og vil

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Frank Andersen, FA Connect tlf. 20 24 62 33 eller
Bent Holm, Direktør LandboGruppen Syd tlf. 30 45 33 32.
Motiveret ansøgning sendes til fa@faconnect.dk. Der afholdes løbende samtaler og tiltrædelse efter aftale.

LandboGruppen Syd er en del af LandboGruppen, der er Danmarks førende ejendomsmæglerkæde indenfor salg af landejendomme i Jylland. Primært salg af produktionsejendomme, hobbyejendomme, skovejendomme, liebhaverejendomme samt større og mindre landbrug. Yderligere info på www.landbogruppen.dk