Kontakt os

Persondata- og cookiepolitik

Information om behandling af persondata i LandboGruppen

1. Indsamling og behandling af oplysninger
LandboGruppen indhenter oplysninger til brug for udbud af ejendomsmæglerydelser af enhver art, hvorfor vi i forbindelse med vores rådgivning ofte vil behandle almindelige som følsomme oplysninger om dig.

For at holde kontaktoplysninger ajourførte, henter vi oplysninger fra Det Centrale Personregister og andre offentligt tilgængelige kilder og registre.

Vi registrerer kommunikation med dig og gemmer visse telefonbeskeder – fx vedrørende dine ønsker til sagens behandling.

Efter hvidvasklovgivningen opbevarer vi oplysninger, dokumenter, og øvrige relevant materiale i mindst 5 år efter sagens afslutning fra udgangen af det regnskabsår, som sagen vedrører.

Vi opbevarer dine oplysninger, så længe de er nødvendige i forhold til de formål, som var grunden til indsamling, behandling og opbevaring af dine data.

2. Grundlag for behandling af oplysninger
Lovgrundlaget for LandboGruppens behandling er særligt Hvidvaskloven, Bogføringsloven og Databeskyttelsesloven.

I LandboGruppen indsamler og behandler vi almindelige personoplysninger om dig. Hvis du imidlertid selv indleverer materiale til os, der indeholder følsomme personoplysninger – f.eks. helbredsoplysninger i en mail – betragter vi det som din accept af, at LandboGruppen kan gemme oplysningerne.

Endelig behandler LandboGruppen dine oplysninger, hvis det er nødvendigt som følge af en aftale, du har indgået eller overvejer at indgå med LandboGruppen, eller hvis du har givet dit samtykke, jf. Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a og b, eller hvis en af de andre behandlingsregler i Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, og artikel 9 finder anvendelse.

3. Videregivelse og overførsel af oplysninger
For at kunne opfylde aftaler med dig så videregiver vi de oplysninger om dig, som er nødvendige for at opfylde aftalen.

I forbindelse med LandboGruppens behandling af data overføres personoplysninger til databehandlere, inden for EU og EØS. Såfremt vi måtte overføre personoplysninger til databehandlere i tredjelande uden for EU og EØS, vil vi gøre det på vilkår, som er godkendt af EU-Kommissionen eller Datatilsynet, til at sikre, at dine rettigheder og beskyttelsesniveauet følger med dine data.

4. Ret til at få rettet eller slettet dine oplysninger
Hvis de oplysninger, som LandboGruppen har registreret om dig, er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få oplysningerne rettet eller slettet med de begrænsninger, der følger af lovgivning eller anden hjemmel.

Har vi givet andre forkerte oplysninger, vil vi sørge for at rette fejlen.

5. Du kan tilbagekalde dit samtykke
Tilladelse til videregivelse af oplysninger, der kræver dit samtykke, kan til enhver tid bringes til ophør ved, at du tilbagekalder dit samtykke.

6. Ret til at få udleveret dine oplysninger
Hvis LandboGruppen behandler oplysninger på baggrund af dit samtykke eller som følge af en afta-le, kan du have ret til at få de oplysninger, du selv har leveret til os, udleveret i et elektronisk format.

7. Klage over LandboGruppens behandling af oplysninger
Hvis du er utilfreds med vores behandling af dine personoplysninger, kan du klage til LandboGruppen på jrd@landbogruppen.dk. Du kan desuden klage til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

 

Cookiepolitik

Når du besøger dette website indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. I denne cookiepolitik kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

Ved at besøge og anvende dette website giver du samtidig dit samtykke til denne cookiepolitik og indsamlingen af oplysningerne om dig.

Cookies
Når du besøger dette website modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering for at få en vejledning om, hvordan du undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. En cookie er en passiv fil, der ikke kan indeholde personlige oplysninger eller virus.

Hvad cookies bruges til på vores website
Når du søger på dette website, anvender vi cookies til at gemme søgninger og til at huske din adgang til min side. Derudover bruger vi cookies til at føre statistik over antallet af brugere på sitet, så vi kan tilpasse indhold og annoncering til dig.

Hvor lang tid opbevares cookies?
Cookies sletter sig selv efter 6 måneder. Hver gang du genbesøger siden, forlænges perioden. Cookies opbevares 6 måneder efter dit seneste besøg.

Sådan undgår jeg cookies
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Du kan få yderligere oplysninger om hvordan du undgår cookies ved at klikke på dette link: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Linket indeholder en vejledning for de mest almindelige og anvendte browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Du kan som regel bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter “cookies”.

Cookies fra vores annoncesamarbejdspartnere
Vi har annoncesamarbejdspartnere, der sender cookies via vores website, og som har adgang til oplysninger, der er indsamlet via cookies fra vores website (tredjeparts-cookies). Annoncesamarbejdspartnerne er:

  • Facebook
  • Google

Det er muligt at fravælge at indgå i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her: http://minecookies.org/fravalg/

Google Analytics (trafikmåling)
Vi bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan afmelde dig her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Julemanden